ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Липовецька міська громада отримала набори «Школа в коробці» від ЮНІСЕФ

Дата: 26.04.2023 08:40
Кількість переглядів: 56

25 квітня, Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов, у рамках робочої поїздки до Вінницького району, передав набори «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Липовецькій міській  громаді.

Такі набори передбачені для підтримки закладів загальної середньої освіти, які здійснюють освітній процес в очному та змішаному форматі.

«17 наборів «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розподілять для семи закладів загальної середньої освіти і трьох  філій в громаді. Один набір розрахований на 40 учнів та одного вчителя. Це шкільне приладдя стане в нагоді для організації навчання і дозвілля учнів під час їх перебування в укриттях і не тільки,- зазначив керівник  ОВА.

До набору входять найнеобхідніші речі високої якості: зошити, олівці, ручки, фарба, здатна на будь якій стіні створити дошку, крейда, набори лінійок для занять з геометрії, великий циркуль, чорні планшетки та білі олівці для навчання і розваг, глобус, таблиця хімічних елементів, радіо на сонячних батарейках, методичний посібник для використання набору.

Сергій Борзов також відвідав Липовецький ліцей No1 та поспілкувався з вчителями.

«Незалежно від обставин та умов, педагоги повинні мати засоби для ефективної та якісної роботи з дітьми. Особливо в невеликих школах», - переконаний очільник області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь