ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Трагічна сторінка, яку не забути...

Дата: 26.04.2023 11:59
Кількість переглядів: 140

Сьогодні, в день 37 роковин катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, традиційно в парку «Пам’ять» в м.Тульчин біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля», керівництво районної військової адміністрації, районної та міської рад спільно із ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС Тульчинської громади хвилиною мовчання та покладанням квітів, вшанували пам’ять тих, хто віддав життя у боротьбі  зі смертельним атомом.

В музеї «Пам’ять Чорнобиля» з словами глибокої вдячності до ліквідаторів звернулись начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, голова районної ради Василь Неборецький та заступник Тульчинського міського голови Алла Поваляєва. Керівництво району та громади  наголосило, що в тяжкий для держави час герої-чорнобильці змогли проявити  кращі людські якості. І сьогодні ми вдячні усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого району, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха, щоб ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії та зупинити стихію некерованого атома. Ці люди стали прикладом мужності й патріотизму. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, багато з яких заплатили за це власними життями і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення.

Окремих часників ліквідації нагородженого грамотами та грошовими винагородами. Під час урочистих подій було презентовано книгу Василя Грубого «Ліквідатори книга пам’яті».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь