ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Своєчасна рука допомоги

Дата: 26.04.2023 15:21
Кількість переглядів: 117

Українці – сильна нація, яка демонструє свою силу на світовому рівні як нація нескорених не лише на полі бою. Військовослужбовці Збройних сил України женуть ворога геть з нашої землі і ми як цивільне населення всіляко цьому їм допомагаємо.

Також під час війни не повинні залишати поза увагою і подати  руку допомоги людям з інвалідністю та маломобільним групам населення, які опинились у вкрай скрутному положенні, не маючи змоги самостійно задовольняти першочергові потреби.

Серед такої ситуації опинилась одна з родин, яка мешкає в Тульчинській громаді. Сім’я звернулась до заступника начальника районної військової адміністрації Михайла Мурги за допомогою вирішити своє проблемне питання, суть якого полягала в безперешкодному виїзді інвалідного візка на вулицю.

Після першої зустрічі було встановлено, що Людмила Миколаївна та Олег Миколайович мешкають на першому поверсі п’ятиповерхівки, але через невдалу конструкцію пандусу перебувати на подвір’ї будинку не мали  змоги. Дане питання було позитивно вирішено наступного дня. Пандус полагоджено. Родині також надано гуманітарну допомогу, ліки та засоби гігієни.

Толерантність – це про українців. Матеріальна, психологічна підтримка соціально вразливих категорій є вкрай важливою. Необхідно підтримувати один одного, проявляти милосердя та надавати необхідну допомогу всім тим, хто зараз цього потребує.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь