ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні роботодавці, працівники!

Дата: 28.04.2023 08:01
Кількість переглядів: 88

Щороку, 28 квітня в Україні і в усьому світі відзначається Всесвітній день охорони праці. Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві.

За рекомендаціями Міжнародної організації праці цьогоріч девіз Всесвітнього дня охорони праці – «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі» 

Однак цього року в Україні він ознаменований як ніколи підвищеними ризиками та смертельною загрозою для працівників усіх сфер. Тож сьогодні українці стали на захист Батьківщини попри небезпеку – кожен на своєму фронті, ми об’єднали зусилля для перемоги.

І доки Герої України борються за нашу свободу на передовій, мільйони працівників допомагають їм у тилу – підтримують економіку, забезпечують роботу підприємств критичної інфраструктури, рятують життя, організовують логістику.

У Всесвітній день охорони праці побажати хочу, щоб кожен співробітник дотримувався всіх правил і норм безпеки, щоб робочі місця строго відповідали необхідним вимогам і умовам, щоб будь-яка робота обходилась без аварій і травм, щоб старанний і якісний труд був захищений і безпечний.

Будьте завжди пильними!

начальник районної військової адміністрації Олександр ГАВРИЛЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь