ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Родинам загиблих військовослужбовців з Крижопільської громади вручили ордена та хрест «Честь і Слава»

Дата: 27.04.2023 16:01
Кількість переглядів: 108

Сьогодні, в малому залі Крижопільського будинку культури було велелюдно, усіх зібрала сумна подія. Заступники начальника Тульчинської РВА Володимир Скалій та Сергій Чепернатий, спільно з Крижопільським селищним головою Володимиром Василишином та начальником другого відділу РТЦК та СП Володимиром Морозом вручили ордена та нагрудний хрест родинам військовослужбовців Крижопільської громади, які до останнього подиху стояли на захисті Батьківщини.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 11 грудня 2022 року № 861/2022 солдата, Княжчука Анатолія Олександровича нагороджено орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно).

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента від 29 липня 2022 року № 541, лейтенанта Новожена Костянтина Дмитровича нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Відповідно подання військової частини А2980 від 25 лютого 2023 року № 265 хрестом «Честь і Слава» нагороджено Паламарчука Івана Валентиновича.

«Анатолій Княжчук, Костянтин Новожен та Іван Паламарчук були справжніми воїнами, гідно виконували свої бойові завдання. Вони є прикладом нескореності, мужності та відваги, гідними оборонцями нашої держави. Нажаль, жорстока війна забирає найкращих синів нашої України, які стоять до останнього за свободу, незалежність в лавах героїчних Збройних сил, даючи відсіч ворогу. Саме такими були і наші оборонці, світла пам’ять про яких назавжди залишиться з нами», - сказав Сергій Чепернатий звертаючись до присутніх.

Після зворушливих промов, учасники заходи схилили голови перед світлою пам’яттю Героїв та всіх хто поклав своє життя за Україну.

Також  посадовці спільно із членами родин загиблих захисників відвідали місця поховання оборонців Крижопільської громади.

Пам’ятаємо! Сумуємо!

Вічна слава Героям України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь