ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччину з робочим візитом відвідав Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт

Дата: 01.05.2023 08:19
Кількість переглядів: 75

28 квітня Міністр молоді та спорту, Президент НОК України Вадим Гутцайт зустрівся з керівництвом області та міста в рамках робочого візиту до Вінниччини.Фото без опису

«До війни у нас було багато зустрічей стосовно розвитку спортивної інфраструктури. Зауважу, що Вінниччина – одна із тих областей, де зроблено чимало в галузі спорту. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що навіть в умовах війни необхідно зберегти весь український фонд та створити всі умови для того, щоб діти мали куди повертатися і могли тренуватися. А це залежить від місцевої влади – від вас особисто», - підкреслив Вадим Гутцайт, звертаючись до присутніх.

Він також наголосив, що відновлення інфраструктури, в тому числі і спортивної, - один із ключових пріоритетів розвитку держави.

Під час розмови Начальник ОВА Сергій Борзов зазначив, що попри війну спорт залишається однією з найважливіших сфер життя.

«Необхідно створювати умови для того, щоб наші спортсмени могли якісно тренуватися, перемагати та підіймати наш Прапор на всіх п’єдесталах світу. Саме тому маємо розширювати тренувальну базу, оновлювати матеріально-технічні засоби. Як очільник НОК України у Вінницькій області запевняю, що ми будемо докладати ще більше зусиль для того, щоб розвивати спорт на Вінниччині», - підкреслив Сергій Борзов.

До зустрічі також долучилася народний депутат України Ірина Борзова.

«Головна мета зараз – перемога України. – наголосила народна обраниця. – Відбулось засідання Комітету молоді і спорту, під час якого ми підтримали рішення профільного міністерства про те, що ми не можемо легалізувати рішення Міжнародного олімпійського комітету та відповідних федерацій про допущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань. Україна має тримати цю позицію, адже це продовження нашої зовнішньої боротьби. І ми готові працювати далі задля перемоги».

У свою чергу, Вінницький міський голова Сергій Моргунов та голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначили, що розвиток та підтримка спортивної галузі має особливо важливе значення, адже спортсмени докладають чимало зусиль для того, щоб Україна була впізнаваною в світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь