ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рани непоправної втрати не загояться, але жертва ціною в життя не буде марною

Дата: 02.05.2023 13:40
Кількість переглядів: 112

Коротким, але героїчним та світлим було життя жителя Олександрівки Томашпільської громади -Чорнопиского Олександра Борисовича, 23 жовтня 1983 року народження, який до останнього подиху разом з побратимами боровся за те, щоб Україна залишилася вільною і єдиною. Захищаючи усіх нас від окупантів, наш земляк віддав найдорожче – життя.

30 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в м.Бахмут Донецької області під час обстрілу з гармати танку збройними силами російської федерації Олександр Борисович загинув.

Солдат Чорнопиский Олександр Борисович був гранатометником 1 відділення  3 механізованого взводу 8 механізованої роти, призваний по мобілізації 25 лютого 2022 року.  

Він був надзвичайно працьовитим, добрим, людяним, щирим, як справжній патріот вірив у Перемогу України та до останнього свого подиху робив все для її наближення.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює  щирі співчуття батьку Борису Олександровичу, дружині Ользі Юріївні, сину Богдану, рідним і близьким загиблого воїна. Чекатимемо живим коридором, на колінах та з квітами на малій Батьківщині щоб провести до місця вічного спочинку нашого Героя-земляка.

Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь