ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зональний  відбір Чемпіонату Вінницької області з міні футболу серед студентських команд І,ІІ,ІІІ рівня акредитації 2023

Дата: 08.05.2023 16:23
Кількість переглядів: 130

7 травня 2023 року на спортивному майданчику Тульчинської ДЮСШ відбувся зональний відбір Чемпіонату Вінницької області з міні футболу серед студентських команд І, ІІ, ІІІ рівня акредитації 2023.

На урочистому відкритті зонального відбору Чемпіонату були присутні запрошені гості, а саме голова Футбольної асоціації студентів Вінницької області Павло Форманюк, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, Тульчинський міський голова Валерій Весняний, заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації, голова Тульчинської районної асоціації футболу Сергій Чепернатий, начальник сектору молоді та спорту Тульчинської міської ради Михайло Перебора, заступник голови Футбольної асоціації студентів Вінницької області Олександр Яречук.

«Передаю вітання від начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова усій Тульчинській молоді, яка має спортивний характер і зібралась сьогодні на змаганні . Акцентую увагу на єдності та згуртованості. Завжди приємно бачити, що майбутнє нашої держави хоче бути спортивним, хоче бути здоровим - це завжди, у всі часи було модно, було по-справжньому», - сказав очільник району звертаюись до спортсменів.

У зональному відборі Чемпіонату змагалися 5 команд, а саме:

ДНЗ «Крижопільський професійний будівельний ліцей»;

Тульчинський фаховий коледж культури;

ВПУ №41 м.Тульчин;

Заболотненського ВПУ №31 ім. Д.К. Заболотного;

ВСП «Тульчинський фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ».

Переможцями відбору стали футболісти футболісти Заболотненського ВПУ №31 ім. Д.К. Заболотного, які й формуватимуть збірну команду району до фінальної частини чемпіонату області.

На урочистому закритті зонального відбору кожному учаснику було вручено грамоти за участь, а команди нагороджені призом та грамотою за участь.

Наступні етапи зонального відбору відбудуться 11.05 м.Хмільник, 12.05 м. Могилів-Подільський, 17.05. м.Бар, 19.05. м.Вінниця та фінальна частина 26.05 у м. Вінниця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь