ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщину знову донеслась чорна трагічна звістка про смерть земляка-військовослужбовця – Вансевича Вадима Андрійовича

Дата: 09.05.2023 08:04
Кількість переглядів: 138

7 травня 2023 року нещадний ворог обірвав життя молодому та відважному воїну, гідному оборонцю Батьківщини Вансевичу Вадиму Андрійовичу, 09 серпня 1987 року народження, уродженцю с.Кинашів Тульчинської громади.

Солдат Вансевич Вадим Андрійович був навідником 2 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону, призваний на військову службу за контрактом в червні 2018 року.

За час проходження військової служби наш Герой-захисник зарекомендував себе з позитивної сторони. Користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Намагався підтримувати високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих, стійко переносив інтенсивні навантаження.

Вадим Андрійович до останнього був вірний Військовій присязі, стоячи на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини. Проте, поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області окупант обірвав його молоде життя.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і шанував.

Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь