ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відвідали ветеранів Другої світової війни

Дата: 09.05.2023 15:57
Кількість переглядів: 87

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк спільно із своїми заступниками  Володимиром Скаліяєм та Сергієм Чепернатим та заступником начальника управління соціального захисту населення Ольгою Бурдо відвідали на дому жителів Тульчинської громади,  які заслуговують на особливу увагу та підтримку – Тодосюк Марію Андріївну з с.Зарічне, вдову інваліда війни  І групи Тодосюка Василя Миколайовича та Ткачука Василя Яковича з с.Сільниця інваліда війни І групи.

Посадовці щиро подякували учасникам буремних подій Другої світової війни за відвагу та героїзм, проявлені в роки війни за те, що все своє життя пропрацювали на благо нашої держави. Побажали їм весняного настрою, тепла, міцного здоров’я, підтримали продуктовими наборами.

«Ми пам’ятаємо нездолану стійкість, мужність та відвагу людей, які зупинили нацизм. Низько схиляємось перед вашою героїчною звитягою. Сьогодні ваші нащадки гідно, ціною власного життя захищають нашу рідну землю від рашиської навали, підтверджуючи генетичний код української нації – прагнення до свободи, незалежності та вільного, повноцінного життя на рідній українській землі», - сказав Олександр Гаврилюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь