ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Дата: 16.05.2023 16:22
Кількість переглядів: 120

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших воїнів.

Загинув наш земляк, мужній воїн-оборонець, Костюк Микола Григорович, 20 вересня 1970 року народження, житель Брацлавської територіальної громади.

Солдат Костюк Микола Григорович був водієм-механіком 2 зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону.  

Микола Григорович призваний  на військову службу за мобілізацією у вересні 2022 року, до останнього подиху був вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 14 травня 2023 під час ворожого мінометного обстрілу в населеному пункті Бахмут Донецької області.

Тульчинська районна військова адміністрація в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого Героя-земляка та розділяємо ваше горе.
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Нехай душа загиблого Миколи Григоровича знайде вічний спокій. Вічна слава Героям-захисникам України, що відстояли незалежність у жорстоких боях з лютим ворогом.  

Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь