ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вишиванка - генетичний код незламного народу України!

Дата: 18.05.2023 20:39
Кількість переглядів: 68

Увесь світ зараз захоплюється силою й мужністю українського народу. Попри страх за власне життя ми продовжуємо виборювати право на незалежність і свободу. Українці продовжують знищувати окупантів не тільки зброєю, а й словом та культурою.

Сьогодні, 18 травня 2023 року, на базі історико-етнографічного центру "Городківка. Історична спадщина", відбулась благодійна культурно-мистецька акція "Вишиванка - генетичний код незламного народу України!". На дане свято завітав начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк. Очільник району привітав усіх з Днем вишиванки, побажав  миру й   злагоди кожному. «Вишиванка єднає українців з усього світу, зігріває серця та душі теплом! Це наша особливість і невід'ємна частина культури! Нехай наш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісної та  успішною. Пам'ятаймо, що ми – Українці й все зможемо та переможемо. Адже історія Батьківщини – це наше майбутнє. Будемо любити його і захищати», - наголосив начальник РВА.

Гості свята відвідали персональну виставку народного майстра Вінниччини, заслуженого працівника культури України, вишивальниці Вікторії Трохимівни Кубаль.
В День вишиванки, у виставковій залі центру експонувались роботи майстринь-вишивальниць педагогічного колективу Городківського ліцею №2.
Усі присутні мали унікальну нагоду помилуватися старовинними східноподільськими вишиванками, які було продемонстровано під час "Дефіле у вишиванках", а на ярмарку придбати вишиванку або сувенірну продукцію з логотипом с.Городківки, посмакувати солодощами та  смаколиками.

Під час проведення благодійної культурно-мистецької акції "Вишиванка - генетичний код незламного народу України!" було зібрано кошти в сумі понад 10 тисяч гривень, для воїнів-земляків, що на передовій. Дані кошти будуть передані волонтерам на потреби ЗСУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь