ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальна сфера Вінниччини продовжує працювати та розвиватися у воєнний час

Дата: 22.05.2023 15:25
Кількість переглядів: 55

Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, сьогодні для працівників соціальної сфери стартувала спеціальна професійна програма підвищення кваліфікації.

Мета - забезпечити якісну та ефективну підтримку людей, які найбільше цього потребують.

Програма тренінгів охоплює широкий спектр тем, починаючи від психосоціальної підтримки до особистісного розвитку та спілкування з вразливими групами.

«Повномасштабне вторгнення показало нам надзвичайну важливість працівників соціальної сфери, особливо в перших місяцях. Їхні зусилля стали невід'ємною частиною державної допомоги тим, хто опинився в складних життєвих обставинах», - підкреслила Наталя Заболотна.

За її словами, Вінниччина з перших днів війни стала великим транзитним хабом для людей, які шукали безпечне місце для себе та своїх дітей. Щоденно тут приймали людей і саме працівники соціальної сфери створювали комфортні умови для проживання, які були можливі на той період часу.

Звертаючись до працівників галузі, Перший заступник Начальника ОВА підкреслила: «Ваша праця - це вагомий внесок у підтримку та зміцнення нашого суспільства. Разом продовжуємо розвивати соціальну сферу, спрямовану на ефективну підтримку всіх жителів Вінниччини!»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь