ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальна підтримка військовослужбовців та їхніх родин – питання, яке завжди на часі

Дата: 25.05.2023 10:36
Кількість переглядів: 65

Відповідно до Наказу Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова № 403 від 14 березня 2023 року «Про організацію та забезпечення підтримки та допомоги особам, які отримали важке поранення (травму, захворювання) під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України» на теренах Тульчинського району продовжує свою діяльність робоча група, на чолі  з начальником районної військової адміністрації  Олександром Гаврилюком. До складу групи входять заступники РВА Володимир Скалій та Сергій Чепернатий, начальник відділу допомог ветеранам війни Вінницької обласної військової адміністрації Ірина Войтенко,  Департамент охорони здоров’я та реабілітації представляв Олександр Манджуловський.

На разі робота проводилась із військовослужбовцями, які проживають в Тульчинській територіальній громаді. Це сьома за ліком громада, де робоча група здійснювала свою діяльність.

Після планового завершення об'їзду та індивідуальної роботи з попередньо запланованими захисниками, члени робочої групи зустрілись із начальником Тульчинського РТЦК та СП Ярославом Ліщиною з метою узгодження усіх особливостей співпраці задля ефективної та оперативної допомоги нашим воїнам із конкретними пропозиціями та вказівками відповідальним особам.

Також було проведено робочу зустріч з керівництвом КНП «Тульчинський центр ПМСД» Тульчинської міської ради, де усі зацікавлені особи погодили механізми взаємодії щодо надання максимального спектру медичної допомоги, зокрема безкоштовне забезпечення ліками, засобами гігієни, оформлення документів для проходження МСЕК та можливості реабілітації у спеціалізованих медичних закладах.

На разі за попередніми підсумками роботи двадцяти п’ятьом Героям-захисникам надана первинна медична, соціально-психологічна, матеріальна  та  правова допомога.

Робота продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь