ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання з міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2023 16:21
Кількість переглядів: 57

На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

В рамках відзначення міжнародного дня захисту прав дітей, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із заступниками Володимиром Скалієм та Сергієм Чепернатим, начальником служби у справах дітей РВА Віталієм Поліщуком, передали привітання від начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова і привітали батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та прийомних батьків разом з їх дітками, які проживають на теренах територіальних громад району.

Під час зустрічей з родинами, Олександр Гаврилюк подякував батькам за їх свідомий вибір, активну життєву позицію, виконання високого громадянського обов'язку інституту батьківства задля виховання та соціального захисту майбутнього покоління незламної, нескореної переможної України.

«Низький уклін вам та велика вдячність від усіх нас», - підсумував очільник району. По завершенні дітям було передано солодощі та теплі обійми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь