ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Міжнародний день захисту дітей на базі обласного центру культури відкрили креативний простір «Щедрик»

Дата: 05.06.2023 11:06
Кількість переглядів: 59

За словами Першого заступника Начальника ОВА Наталі Заболотної, першого червня «Щедрик» на Ботанічній перетворився на справжню казкову країну з безліччю розваг для дітей.

Концертна програма на головній сцені мала назву «Дитинство без війни».

«Виступи хореографічних та музичних колективів, шоу фокусів та ілюзій, театральні вистави, – усе, аби дитячі очі сяяли щастям. Пройшовшись локаціями, я побачила, як малюки сумували за подібними дійствами, спілкуванням з однолітками, веселощами. Подивитися, справді, є на що! Концентрація креативу на квадратний метр зашкалює», - зазначила Наталя Заболотна.

На території простору розмістили свої локації обласні заклади культури та позашкілля. Діти мали змогу відвідати містечко народних майстрів, де відбувалась виставка-ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва, а також майстер-класи з гончарства, традиційної вишивки Східного Поділля, рогозо- та лозо-плетіння, створення ляльки-мотанки.

«Загалом до креативного простору завітали дві тисячі людей. Заходи у ньому проводитимуться і надалі. Колишній ангар «Щедрика» вже став сучасним концертним майданчиком», - підкреслила посадовиця.

Також Перший заступник Начальника ОВА подякувала Ользі Дерновій за ідею, Начальнику ОВА Сергію Борзову за підтримку ініціативи, а також команді «Культура Вінниччини» Департаменту гуманітарної політики за реалізацію чудового проєкту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь