ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині продовжують надавати гуманітарну допомогу людям, які потребують особливої уваги та підтримки

Дата: 09.06.2023 15:06
Кількість переглядів: 72

Сьогодні, за підтримки Благодійного Фонду Ірини Борзової та гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації, вінничани, які потребують особливої уваги та підтримки, отримали гуманітарну допомогу.

Переважно це пенсіонери, малозабезпечені сім’ї та особи, які виховують дітей з інвалідністю.

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна особисто поспілкувалась з людьми, які прийшли по допомогу, надала необхідні консультації та роз'яснення для вирішення нагальних питань, з якими звертаються мешканці.

«Зараз Вінниччина, як і вся Україна, скеровує свої зусилля на те, аби врятувати Херсонщину. Життя людей, які в один момент втратили усе. Проте завжди маємо турбуватися про тих, хто поруч із нами. Вислухати, надати юридичну консультацію, порадити, підбадьорити!» - наголосила Наталя Заболотна.

Зокрема, посадовиця розповіла про одну із вінничанок, котрій у неділю виповнюється 85 років. Під час спілкування з головою ОСББ одного з будинків з'ясувалося, що у бабусі немає родини. Наталя Заболотна підкреслила, що обов’язково відвідають жінку та привітають її зі святом.

«Під час таких живих і щирих зустрічей ми краще чуємо та розуміємо одне одного. Лише так можливо допомогти тим, кому це справді потрібно», - зазначила посадовиця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь