ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Кубок Нескорених'' для ЗСУ

Дата: 12.06.2023 10:08
Кількість переглядів: 81

Районна асоціація футболу продовжує реалізацію благодійного проєкту,,Кубок Нескорених'' спрямованого на всебічну підтримку Збройних сил України.


Цього разу силові структури району представили власні команди,щоб обов'язковим грошовим внеском за участь у турнірі підтримати воїнів-земляків 169-ї бригади, яка гідно протистоїть ворогу на передових рубежах.
Тульчинський відділ поліції ГУНП у Вінницькій області одразу двома футбольними колективами подвоїв свій внесок у загальну справу та передав нашим захисникам ще й систему супутникового зв'язку Starlink. Ще одна система Starlink та 20,0 тис. грн. – внесок РТЦК СП. До справи збору коштів долучилися профспілковий комітет управління соціального захисту населення Тульчинської РВА та учасники аматорських футбольних команд району.
До шістки команд учасниць увійшли також: «Прикордонник» з Могилева-Подільського, в/ч ****, Крижопільський ВЦ № 113, Тульчинське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області.
У напруженій чоловічій боротьбі першість здобула команда «Прикордонник». Традиційне відкриття Кубку та нагородження учасників команд провів особисто начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.
Але головне - це системна підтримка Збройних сил України задля наближення Перемоги! Загальна сума зібраних коштів склала 52 665 грн. та дві системи супутникового зв'язку Starlink, які вже в дорозі на передову.
Тульчинська районна асоціація футболу в тісній співпраці з районною військовою адміністрацією, територіальними громадами району й надалі продовжуватиме проведення футбольних турнірів в рамках «Кубку Нескорених» з метою підтримки Збройних сил України.
Разом до Перемоги!
Слава Україні!
Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь