ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наше завдання - забезпечити автономність підприємств теплокомуненерго, - Сергій Борзов про підготовку до нового опалювального сезону

Дата: 14.06.2023 08:15
Кількість переглядів: 57

На Вінниччині вже розпочали підготовку до нового опалювального сезону.Фото без опису

Як зазначив Начальник ОВА Сергій Борзов, минулий опалювальний сезон був дуже непростим, але спільно вдалось подолати труднощі.

Сьогодні очільник області разом з народною депутаткою України Іриною Борзовою передали генератор потужністю 35 кВт комунальному підприємству Жмеринської громади.

«Люди мають бути з теплом. Наше завдання – забезпечити автономність підприємств теплокомуненерго», – підкреслив Сергій Борзов.

Він також додав, що завдяки UNOPS, що займається технічною підтримкою об'єктів централізованого теплопостачання спільно з Мінрегіоном, Вінниччина отримала 16 генераторів великої потужності для забезпечення автономності підприємств ТКЕ.

«У 13 територіальних громадах області генератори вже встановлені на котельнях, які надають послуги з теплопостачання соціально-значущим об’єктам. Дякуємо нашим партнерам за підтримку! Працюємо далі», - зазначив очільник області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь