ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні створюють потужну мережу реабілітаційних центрів

Дата: 15.06.2023 11:16
Кількість переглядів: 85

Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА наразі працює над формуванням маршруту для пацієнтів, які потребують реабілітаційних послуг.Фото без опису

Хворі мають потрапляти у заклади, де отримають якісні та професійні послуги від мультидисциплінарної команди.

Одним із таких закладів є обласний клінічний медичний реабілітаційний центр. Віднедавна на базі колишнього відділення бальнеології облаштували сучасний реабілітаційний центр для поранених військових. Зробили це в рамках проєкту  RECOVERY, заснованого Віктором і Оленою Пінчуками.

З моніторинговим візитом лікарню відвідала директорка департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

В обласному клінічному медичному реабілітаційному центрі з пацієнтами працює чотири мультидисциплінарних реабілітаційних команди.

За день тут проходять реабілітацію 50 військових. Серед них й Назар, йому 20 років.

На війну хлопець втратив кінцівку, але він не падає духом. Їздить на спортивному велосипеді, ганяє на мотоциклі. А ще любить атракціони та картинг.

"Займаюся в реабілітаційному центрі з перших днів його роботи. Всі працівники добре ставляться, допомагають мені, і я вже бачу позитивні результати.Коли стає нудно - йду на атракціони. Там просто вау”, - розповідає Назар.

Директорка обласного клінічного медичного реабілітаційного центру Світлана Голодюк підкреслює, що надають допомогу усім, хто звертається до закладу про допомогу.

Окрім реабілітаційної допомоги, функціонує й поліклінічне відділення. За словами директорки реабілітаційного центру, наразі у закладі вже є сотня пацієнтів, а також існує черга тих, хто планує пройти лікування.

"У вас прекрасна команда, кожен горить своєю справою. З кожним пацієнтом незважаючи на те, чи це військовий, чи цивільний працює команда фахівців. Вам довіряють і до вас йдуть люди. Це один із найкращих на Вінниччині реабілітаційних центрів. Оновлюєте обладнання, налагодили співпрацю з волонтерськими  організаціями. Це приклад якісного і професійного менеджменту у закладі”, - відзначила Ольга Задорожна під час візиту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь