ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині тривають зустрічі фахівців з родинами військовослужбовців

Дата: 21.06.2023 08:05
Кількість переглядів: 162

Сьогодні, в рамках програми, ініційованої Начальником ОВА Сергієм Борзовим, його Перший заступник Наталя Заболотна зустрілася з сім‘ями Захисників та Захисниць у Вапнярській, Томашпільській та Шпиківській громадах Тульчинського району.Фото без опису

Разом з командою фахівців сфери охорони здоров’я, соціального захисту, районної та місцевої влади, представників військового комісаріату вирішили усі проблемні питання, які виникають у родин військових.

«Є проблеми на місцевих рівнях. Зокрема, з постачанням деяких медикаментів. Комусь потрібно оперативне втручання чи обстеження. – зазначила посадовиця. – Намагаємося максимально вирішувати проблеми відразу на місці».

Також було чимало звернень з приводу того, що рідні військовополонених не можуть отримати грошове забезпечення.

Як зазначила Наталя Заболотна, спільно з регіональним координатором Уповноваженого КМУ з питань безвісти зниклих осіб за особливих обставин Марією Довжик уже працюють над цим питанням.

Зокрема, сім‘ї військовослужбовців отримали продуктові набори від обласної військової адміністрації. У кожній коробці є листівки з усіма необхідними контактами.

Перший заступник Начальника ОВА підкреслила, що військові, захищаючи Україну, не мають хвилюватися про те, що їхні рідні залишилися без допомоги чи надійного плеча. Саме тому важливо допомогти у вирішенні різних питань, в тому числі побутових. Також вона додала, що у роботі покладаються і на місцеву владу, адже вони завжди поруч.

«Сьогодні військові виконують найважливішу роботу – боронять нашу рідну землю! Чути, допомагати і підтримувати – це наш обов’язок, вияв поваги та відповідальності перед родинами наших Захисників та Захисниць», – наголосила Наталя Заболотна.

Наша перемога така вистраждана, але вона обов’язково настане.

Слава нашим Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь