ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 26 червня стартує електронна подача заяв на конкурсний відбір кандидатів на помічників ветерана

Дата: 22.06.2023 08:08
Кількість переглядів: 74

Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, Вінницька область стала учасником пілотного проєкту із запровадження в Україні Інституту помічника ветерана.

Сервісні центри будуть створені у шести районних центрах: Вінницькій, Фото без описуЖмеринській, Тульчинській, Хмільницькій, Могилів-Подільській та Гайсинській громадах.

«Участь у конкурсі можуть взяти ветерани й ветеранки, а також члени їхніх родин. Ви маєте бути готовими працювати за принципом «рівний-рівному». Робота полягає у допомозі іншим Захисникам і Захисницям України легко та гідно пройти шлях переходу від військової служби до цивільного життя, отримати належні послуги та соціальні гарантії, пройти програми підвищення кваліфікації та працевлаштуватись тощо» - зауважила Наталя Заболотна.

За словами посадовиці, кандидати, які пройдуть відбір, матимуть спеціалізоване навчання та будуть працевлаштовані у Сервісному центрі.

Подати заявку на участь можна виключно за посиланням: https://eveteran.gov.ua

Детальніше читайте на офіційному сайті Міністерства у справах ветеранів України:

https://mva.gov.ua/.../rivnij-rivnomu-minveteraniv.

Наталя Заболотна зазначила, що ветеранська політика розвивається на Вінниччині з 2015 року, з моменту утворення управління у справах ветеранів війни.

«Втілення цього пілотного проєкту дасть іще більший поштовх у вирішенні усім проблем, з якими стикаються ветерани та їхні сім’ї. Тому запрошую Вас взяти участь у відборі! Можливо, саме ви будете першопрохідцем у цій нелегкій, але, безумовно, надважливій роботі Інституту помічника ветерана». – підкреслила Перший заступник Начальника ОВА.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь