ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Городківська громада в скорботі…

Дата: 23.06.2023 18:15
Кількість переглядів: 109

Не встигла Городківська громада уговтатись від трагічної новини про загибель військовослужбовця Гребеня Олега Миколайовича як знову сумна звістка прийшла в Городківку. Російський агресор обірвав лінію життя Волику Олександру Борисовичу, 1969 року народження.

Наш земляк з перших днів повномасштабного вторгнення мужньо давав відсіч ворогу. Матрос Волик Олександр Борисович був стрільцем-зенітником зенітно-ракетного взводу зенітної ракетно-артилерійської батареї  зенітного ракетно-артилерійського  дивізіону.  

Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю та хоробрістю Героя-земляка, який сьогодні поліг на Донеччині.

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише родини, а й інших людей, які любили, знали та поважали Олександра Борисовича.

Гірко й несправедливо втрачати наших захисників. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблого, висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та знайомим.

Вічна  пам'ять  тобі, Воїне!  Ти назавжди  залишишся  у серцях.  Нехай Всевишній  дарує  тобі  Царство  Небесне,  а  Україні  Перемогу, спокій  та  мир,  за  які  ти  віддав  своє життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь