ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині розпочала роботу Молодіжна літня школа «Разом до успіху»

Дата: 27.06.2023 08:35
Кількість переглядів: 54

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова його заступник Андрій Кавунець взяв участь в офіційному відкритті Молодіжної літньої школи «Разом до успіху».Фото без опису

Школу організовано для активної молоді з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей з-поміж переселенців та лідерів молодіжних громадських організацій.

Організаторами виступили: Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерство молоді та спорту України.

Під час пʼятиденного інтерактивного навчання учасники та учасниці школи матимуть можливість обговорити з експертами питання безпечної міграції, протидії торгівлі людьми, культурного розмаїття та толерантності, громадянської відповідальності, а також вдосконалити лідерські та комунікативні навички.

Як зазначив Андрій Кавунець, після завершення школи її випускники за підтримки МОМ зможуть реалізувати власні соціальні проєкти та заходи задля підвищення обізнаності молоді та інших груп населення із соціально важливих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь