ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні Конституції України — 27 років!

Дата: 28.06.2023 11:25
Кількість переглядів: 52

28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 27 років тому, ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили: у ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.

В той історичний момент серця українців сповнила гордість за країну і віра в її майбутнє, адже Україна отримала довгоочікуваний Основний Закон, що окреслює основні права і свободи, обов’язки людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, порядок організації та функціонування органів державної влади, які покликані забезпечувати стабільність та розвиток демократичного суспільства.

Сьогодні,  перебуваючи з робочим візитом в Городківській громаді, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступники Володимир Скалій та Сергій Чепернатий, спільно сільським головою Оленою Резнік взяли участь в заходах з нагоди Дня Конституції України.

На Алеї пам'яті «Герої у наших серцях» посадовці, разом із мешканцями громади, хвилиною скорботного мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, які загинули на війні, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

«Бажаю, щоб Україна завжди була незалежною демократичною державою. А її суверенітет поширюється від Ужгорода до Луганська та від Чернігова до Криму. Конституція – це щит українців, що оберігає від диктатури та меч народу, що бореться із сепаратизмом. З Днем Конституції України!», сказав очільник району на заходах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь