ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На теренах Тульчинського району продовжується робота з підтримки родин Захисників та Захисниць

Дата: 28.06.2023 16:27
Кількість переглядів: 75

За дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова на теренах Тульчинського району продовжується робота з підтримки родин Захисників та Захисниць Тульчинського району.

28 червня 2023 року, під час виїзного прийому громадян, який начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, здійснював в Городківській громаді, було організовано зустріч із родинами Захисників та Захисниць  громади.

Продовжується друга хвиля таких зустрічей, яка охопила 61 родину. Під час таких зустрічей члени родин оборонців України звертались із нагальними питанням. Всі вони були взяти на контроль очільника району та його заступників та будуть розглядатись першочергово.

Сім’ї військовослужбовців отримали продуктові набори від обласної військової адміністрації, в яких також знаходилась листівка з  усіма необхідними контактами.

Городківська громада не стоїть осторонь проблем військовослужбовців громади, а  надає всебічну допомого з місцевого бюджету.

За словами начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка жодна родина наших героїчних захисників не має залишитись без уваги. «Це наш святий обов'язок допомогти та підтримати такі родини. І я хочу, щоб це розуміли усі відповідальні особи, в іншому випадку ми жорстоко реагуватимемо», - окреслив очільник району.

Працюємо задля Перемоги!

Підтримуємо та віримо в ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь