ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Даніло, Іван, Марія, Даринка та Вікторія разом з батьками тепер нові жителі Кирнасівки - велика родина переїхала на Вінниччину з окупованої Херсонщини

Дата: 30.06.2023 11:13
Кількість переглядів: 61

З початком повномасштабного вторгнення велика кількість українських родин була змушена залишити власні оселі. Російський окупант вдерся в їх домівки. Серед окупованих населених пунктів української землі опинилось селище міського типу Велика Лепетиха, що на Херсонщині.

Дбаючи про безпеку діток батьки рятувались з рідного будинку, в якому залишили все. Свій прихисток сім’я знайшла в  смт.Кирнасівка Тульчинської громади.

Саме тут, в Кирнасівці, заступник начальника районної військової адміністрації Михайло Мурга познайомився з Петром та Іриною та їх чудовими дітками Данілом, Іваном, Марією, Даринкою та Вікторією.

Батьки розповіли як обживаються на новому місці, ведуть побут, а діти на перебій один одному, про навчання в школі та садочку, нових друзів.

Під час бесіди посадовець поцікавився нагальними та першочерговими проблеми родини, передав великій та дружній родині продуктові набори, засоби гігієни, солодощі та запевнив Петра та Ірину в подальшій підтримці.

«Чужого горя не буває, ми всі одна велика українська родина, яка дбає та підтримує  один одного», - зауважив Михайло Мурга.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь