ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальна підтримка військовослужбовців та їхніх родин – питання, яке завжди на часі

Дата: 30.06.2023 12:44
Кількість переглядів: 72

Керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації продовжується робота щодо організації, підтримки та допомоги військовослужбовцям, які отримали захворіння чи травму під час  участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України.

29 червня 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та члени робочої групи:  начальник відділу допомог ветеранам війни Вінницької обласної військової адміністрації Ірина Войтенко, заступники начальника РВА Сергій Чепернатий та Володимир Скалій, представник Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Наталя Пасічник відвідали сімох  військовослужбовців Тульчинської та Городківської територіальних громад.

При зустрічі з оборонцями, посадовці доводили до відома ініційований Начальником обласної військової адміністрація Сергієм Борзовим наказ.

Питання оперативного оформлення документів для отримання соціальної допомоги, проблеми із здоров’ям захисників та членів їх родин, навчання, виховання та складний матеріальний стан тощо – всі проблемні питання, члени групи на більшість надали роз’яснення.

Проблеми, які потребують поглибленого вивчення оперативно взято в роботу та доведено до відповідних виконавців.

Загалом, за період роботи мобільної групи охоплено 31 захисник, що проживає на території Тульчинського району. Питання соціальної підтримки військовослужбовців та їхніх родин завжди на часі, робота з даного питання активно продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь