ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Борзов привітав нацгвардійців в/ч 3008 з 31-ю річницею з Дня створення частини

Дата: 03.07.2023 08:29
Кількість переглядів: 53

30 червня Начальник ОВА Сергій Борзов взяв участь у заходах з нагоди 31-ї річниці з Дня створення військової частини 3008 Національної гвардії України.

Нацгвардійці вдень і вночі стоять на захисті рідної землі та спокою громадян, проявляють мужність та героїзм як під час несення служби в районах бойових дій, так і в умовах повсякденної діяльності.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять солдатів і офіцерів, які загинули під час АТО/ООС та повномасштабної війни з рф.

«День частини – це не просто дата на календарі. Це символічний день сили, одностайності, відданості службі. Це свято символізує нашу дисциплінованість, військову майстерність та незламну волю. – звернувся до присутніх командир військової частини полковник Володимир Джула. - Кожен з вас робить свій внесок у загальну справу захисту інтересів нашої держави, незалежно від звання чи посади, має великий вплив на успіх нашої великої команди».

Також він закликав вдосконалювати вміння та навички, щоб завжди бути готовими до будь-яких викликів.

Начальник ОВА Сергій Борзов привітав особовий склад та командирів зі святом та подякував їм за службу, відданість справі, високий професіоналізм та незламність.

«Ви стали на захист нашої держави і Вінниччини зокрема. На вас сподіваються люди і вірять вам. Слава героям, які захищають Україну тепер і вічна пам'ять тим, хто загинув, боронячи нашу державу. – підкреслив очільник області. - Бажаю вам та вашим родинам здоров'я, достатку, домашнього затишку і добробуту. Завжди повертайтесь з бойових завдань. Бережіть себе. Разом до перемоги. Слава Україні!»

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди 31-ї річниці від дня створення військової частини 3008 Начальник ОВА Сергій Борзов вручив Почесні грамоти ОВА та обласної Ради військовослужбовцям.

Під час заходу Начальник ОВА Сергій Борзов мав честь отримати знак Нацгвардії "За співпрацю" та Подяку Західного оперативно-територіального об'єднання НГУ.

Вічна слава нацгвардійцям, що віддали життя за нашу свободу і незалежність! Шана Героям, які зараз боронять нашу землю.

Разом наближаємо перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь