ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині триває розбудова системи спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі

Дата: 03.07.2023 10:33
Кількість переглядів: 55

Днями у Літинській територіальній громаді відбулось відкриття служби первинного соціально-психологічного консультування.

Це стало можливим завдяки тісній співпраці та фінансової підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення, а також наполегливості та ініціативності керівництва громади та соціальних служб.

Тут зробили ремонт приміщень та облаштували все меблями і офісною технікою. Тож для комфотної роботи фахівців створені всі необхідні умови.

Служба соціально-психологічного консультування буде надавати разову чи періодичну допомогу постраждалим особам щодо прав, заходів, соціальних послуг, якими вони можуть скористуватися.

У разі потреби фахівці можуть направляти їх до інших суб’єктів запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Нагадуємо, що Першою леді України Оленою Зеленською ініційовано створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки українців.

Метою є допомога громадянам подолати стрес, який пов’язаний з війною і наслідками пережитих травматичних подій.

Розширення служб соціально-психологічного консультування є одним із механізмів реалізації ініціативи на рівні територіальної громади.

#Тияк


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь