ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жорстока ціна свободи…

Дата: 03.07.2023 15:53
Кількість переглядів: 107

Липень розпочався з втрат на фронті. Чергова болюча звістка торкнулась Крижопільської громади. Страшна війна обірвала життя Куцому Сергію Володимировичу, 6 січня 1995 року народження, жителю  с.Крикливець.

Молодший сержант Куций Сергій Володимирович був командиром відділення інженерно-саперного взводу 2 механізованого батальйону, призваний на військову службу за контрактом в лютому 2016 року.  

2 липня 2023 року наш Герой-захисник за свій народ, за Україну поклав на Вівтар свободи і незалежності своє життя. Сергій Володимирович загинув від отриманих поранень в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині та близьким, розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Бережімо пам’ять про нашого Земляка як життєрадісну й товариську людину, водночас безмежно хороброго та відважного, який завжди готовий прийти на допомогу побратимам.

Вічна пам’ять оборонцеві!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь