ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культура - це те, що формує українську націю - націю переможців! - Наталя Заболотна

Дата: 06.07.2023 14:28
Кількість переглядів: 74

Сьогодні, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна взяла участь у розширеній нараді з представниками культури Вінниччини в креативному просторі «Щедрик».

Від імені Начальника ОВА вона подякувала працівникам галузі за активну та непохитну підтримку регіону в умовах російської агресії.

«Це безстрашні, сміливі та неймовірно натхненні люди! У нинішніх реаліях війни галузь культури одна з тих, які створюють новітню українську державу та допомагають здобувати свободу», - підкреслила Наталя Заболотна.

За словами посадовиці, в області більше 1,5 тисячі закладів культури та понад 3 тисячі працівників задіяні у волонтерському русі. Лише за це рік під час благодійних акцій для ЗСУ ними зібрано близько восьми мільйонів гривень.

«Вони придбали і передали на фронт десять автомобілів, три БПЛА, військову амуніцію, два тепловізори, дрон МАВІК-1, мобільні телефони, канцтовари, горілки газові, засоби гігієни, радіостанції, генератори, запчастини до авто, продукти харчування, медикаменти, прилади дальнього бачення, два бандеропавера, квадрокоптер, тепловізори та інші необхідні речі», -наголосила Наталя Заболотна.

Також у креативному просторі «Щедрик» постійно організовують культурно-патріотичні заходи для дітей, жінок з родин військовослужбовців та ВПО.

«Я щиро вірю в те, що після перемоги наша культура забуяє ще більшими барвами. Нам є чим пишатися та що розвивати. Українські культурні надбання – одні з найбагатших не лише в Європі, а й у світі. – зазначає посадовиця. - Ви вселяєте в душі людей любов до Батьківщини, до усього прекрасного та світлого. Дякую, що ви тут і зараз працюєте на посилення культурного надбання, на виховання підростаючого покоління. Це те, що формує українську націю – націю переможців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь