ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шість громад Вінниччини отримали портативні джерела живлення в межах проєкту ПРООН

Дата: 11.07.2023 12:42
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець передав представникам шести громад області 14 портативних джерел живлення малої потужності GoalZeroYeti 500Х.

Вони надійшли до Вінниччини завдяки проєкту ПРООН «Надзвичайна грантова поміч для гуманітарної допомоги в Україні та сусідніх країнах: екстрене очищення від вибухонебезпечних предметів і розчищення залишків руйнувань для забезпечення безпечної мобільності людей та доступу до основних товарів і послуг під час надання гуманітарної підтримки», що фінансується Посольством Японії.

Компактні зарядні станції отримали Тульчинська, Лука-Мелешківська, Погребищенська, Вінницька, Барська та Козятинська громади.

«Передані портативні джерела живлення дозволять забезпечити безперебійну роботу органів місцевого самоврядування та організацію надання державних, адміністративних та соціальних послуг населенню під час можливих відключень електроенергії». – підкреслив Андрій Кавунець.

Він також додав, що обладнання можна використовувати для покращення роботи гуманітарних штабів для внутрішньо переміщених осіб та мобільних відділень ЦНАПів.

«Це забезпечить доступність надання адміністративних послуг для всіх жителів у найвіддаленіших куточках територіальних громад, що є особливо важливим для маломобільних груп населення області», - наголосив посадовець.

Зазначимо, що ще дві зарядні станції, які передали в рамках вищезгаданого проєкту, працюватимуть в обласній військовій адміністрації.

«Дякую програмі розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні та Посольству Японії за рішучу і непохитну підтримку України і Вінниччини в цей непростий для нас час. Запевняю, що команда обласної військової адміністрації готова до подальшої співпраці». – резюмував Заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь