ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще 103 юнаків та дівчат стали випускниками Кадетського корпусу поліції

Дата: 11.07.2023 16:10
Кількість переглядів: 73

11 липня відбувся третій випуск Кадетського корпусу поліції.

Цьогоріч успішно завершили навчання 103 юнаків та дівчат, які три місяці проходили підготовку на базі Кампусу Харківського національного університету внутрішніх справ.

Нагадаємо, що унікальний освітній проєкт «Кадетський корпус поліції» впровадили на Вінниччині ще в лютому 2021 року. Його головна мета - підготовка випускників шкіл до вступу в заклади вищої освіти системи МВС. Майбутні поліцейські мали змогу отримати фахові теоретичні знання та фізичну підготовку.

Із важливою подією привітав кадетів Начальник ОВА Сергій Борзов.

«Дякую вам, що обрали звання поліцейського. У цей нелегкий час - це відповідальна та почесна місія служити людям та Батьківщині. – підкреслив очільник області. - Пам’ятайте у подальшому навчанні настанови ваших педагогів, інструкторів. Не бійтеся труднощів. Ви їх здолаєте. Вірте в себе, адже люди очікують від вас допомоги. Будемо йти до перемоги разом.  А перемога неодмінно буде за нами! Слава Україні!»

Начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко зауважив, що випускники пройшли великий шлях та прийняли для себе складне рішення, яке визначає їхнє майбутнє.

«Впевнений, що ви обов’язково повернетеся до лав Національної поліції України. Велика поліцейська родина буде вас чекати», - підкреслив Іван Іщенко.

Звертаючись до випускників, Ректор ХНУВС, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко зазначив, що в умовах війни шлях до безпеки є надзвичайно складним.

«Потрібно розуміти, що громадяни очікують, щоб на вулицях, на площах, в усіх населених пунктах завжди було затишно, спокійно і безпечно. – підкреслив Валерій Сокуренко. - Вам пощастило, адже на вінницькій землі є з кого брати приклад».

Також кадетів привітали Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук. Вони побажали майбутнім поліцейським бути вірними присязі, а також наснаги та успіхів.

Кожен випускник зі словами «Клянусь служити українському народу!» з рук керівників області та очільника Нацполіції Вінниччини отримав рекомендаційний лист для вищих навчальних закладів та спеціальний жетон.

Разом до Перемоги!

Слава Національній поліції України!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь