ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччину відвідав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко

Дата: 27.07.2023 10:04
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Під час робочого візиту очільник МОЗ проінспектував будівництво кардіоцентру. Це довгобуд, адже 7-поверхову будівлю мали здати в експлуатацію ще в 2020 році. Тож Віктор Ляшко закликав керівників якнайшвидше завершити цю роботу.

Також урядовець відвідав Подільський регіональний онкоцентр. Керівник ПРЦО Сергій Перегончук представив стратегію розвитку медичного закладу. У травні тут запрацював сучасний лінійний прискорювач, який дає змогу пацієнтам навіть з IV стадією раку безкоштовно отримувати променеву терапію.

Міністр охорони здоров'я України наголосив на тому, що якісна та безоплатна медична допомога має бути доступною для українців. Урядовець також зазначив, що крок за кроком МОЗ робить все можливе, аби допомогти лікарням впоратися з навантаженням та покращити доступ пацієнтів до якісних і безоплатних медичних послуг.

Крім цього, під час візиту керівник профільного міністерства відзначив медиків області напередодні професійного свята. Грамоти отримали працівники Подільського регіонального онкоцентру та Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру.

"Сьогодні від медиків пацієнти чекають людяності, тому говоріть з пацієнтами так як зі своїми рідними", - підкреслив Віктор Ляшко.

Також він подякував медпрацівникам регіону за віддану професійну роботу та врятовані життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь