ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дякую за вашу місію та працю, яку неможливо переоцінити! За кожне врятоване дитяче і доросле життя! - Сергій Борзов привітав медиків із професійним святом

Дата: 27.07.2023 10:04
Кількість переглядів: 60

Цьогоріч в Україні вперше відзначають День медичного працівника 27 липня.

З професійним святом привітав медиків регіону Начальник ОВА Сергій Борзов.Фото без опису

«Не лише сьогодні, а щодня лікарі заслуговують на наші слова вдячності. – зазначив очільник області. - Ви – герої. На ваших плечах лежить відповідальність за найвищу цінність на землі – життя.  Янголи-охоронці, які допомагають людині з’явитися на цей світ та які борються за неї до останнього подиху».

Українські медичні працівники не знають ні свят, ні вихідних… ні дня, ні ночі… Вони завжди напоготові рятувати життя військових та цивільних у будь-якій точці нашої області та держави.

Лікарі проводять надскладні операції. Під снарядами та вибухами, у бомбосховищах надають допомогу усім, хто потребує. Приймають швидкі та ризиковані рішення. Вражають світ незламністю та професіоналізмом. Творять історію всесвітньої медицини.

Низький уклін усім медикам, які з перших днів війни кинулись в її пекло. Імена тих, хто загинув, ми будемо пам’ятати завжди.

«Дякую за вашу місію та працю, яку неможливо переоцінити! За кожне врятоване дитяче і доросле життя! Бажаю сили та витримки. Тільки успішних операцій та здорових пацієнтів.  Перемоги та миру! Разом ми все подолаємо!» - наголосив Сергій Борзов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь