ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання з Днем медичного працівника в Томашпільській громаді

Дата: 27.07.2023 15:49
Кількість переглядів: 70

Сьогодні, 27 липня ми  вперше святкуємо День медичного працівника.  Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України, відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського установлено в Україні професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя — День медичних працівників, яке відзначатиметься щороку в цей день.

Перебуваючи з робочим візитом в Томашпільській громаді, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк привітав місцевих медиків з їх професійним святом.

Від імені Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, очільник району побажав медикам Томашпільчини злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, успіхів в боротьбі за здоров'я пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті.

«Дякую нашим янголам в білих халатах. Усім працівникам сфери охорони здоров’я за відданість справі та цілодобову працю. Для вас немає вихідних і свят, ви 24/7 рятуєте життя українських громадян, вражаючи своїм професіоналізмом. Ви обрали надскладну професію та за покликом серця щодня самовіддано служите  людям. Уклінно дякую вам за вашу роботу", – сказав Олександр Гаврилюк.

Спільно з селищним головою, кращих з кращих фахівців нагороджено  грамотами департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації, Тульчинської районної військової адміністрації, Томашпільської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь