ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У медиків сьогодні професійне свято

Дата: 27.07.2023 16:26
Кількість переглядів: 77

Сьогодні, у приміщенні КНП «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги», начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із Крижопільським селищним головою привітали медичних працівників громади з професійним святом.

Всі ми сповнені впевненості в перемозі над російським агресором, переконані у пануванні миру і справедливості завдяки опору українського народу.
Роль медиків в цьому вагома: і тих, хто в тилу зміцнює здоров`я українців, лікує поранених, і тих, хто «на передовій» надає невідкладну допомогу українським воїнам.

З великим вдячним серцем Олександр Гаврилюк вітав від імені очільника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та себе особисто усіх медичних працівників з їхнім професійним святом.

Непохитна відданість медиків та сильний характер допомагають подолати будь-які перешкоди на шляху до одужання і зцілення.

«Завдяки вашій роботі, професійній майстерності, вмінням та досвіду у людей з’являються шанси на щасливе, здорове життя – і це, напевно, найголовніший результат вашої роботи. Зичу усім вам мужності, терпіння, миру, добра і любові! Ми вистоїмо, бо ми сильні, ми єдині, ми чесні, ми завжди з Україною в серці, з вірою у Перемогу!», - з таким вітальним словом виступив Олександр Гаврилюк.

За сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, окремих медичних фахівців було нагороджено грамотами Тульчинської районної військової адміністрації та Крижопільської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь