ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали медиків Тульчинської громади з професійним святом

Дата: 28.07.2023 10:38
Кількість переглядів: 45

Продовжуємо вітати медиків з їх професійним святом, яке вони відзначають, відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського 27 липня.

Медицина – це особливе покликання, що вимагає від людини виняткових якостей – високої компетенції, самовідданості та душевної щедрості. 

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк привітав медичних працівників КНП «Тульчинської центральної районної лікарні» Тульчинської міської ради» та КНП "Тульчинського центру первинної
медико-санітарної допомоги".

З нагоди вiдзначення Дня медичного працiвника, очільник району від імені Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова  подякував працівникам сфери охорони здоров'я за їх роботу, врятовані життя та збереження  здоров’я громадян.

«Дорогі лікарі, медсестер, медбрати, парамедики, фельдшери, акушери, лаборани, санітари та інші працівники галузі охорони здоров'я! Прийміть подяку за вашу самовіддану працю, талант і майстерність, за наполегливість та старанність у оволодінні новими знаннями. Бажаю вам, вашим рідним та близьким доброго здоров’я, щастя, життєвого благополуччя та нових успіхів у вашій шляхетній праці. Зичу успіхів у підвищенні професійної майстерності, міцного здоров’я і щоб кожен ваш день був зігрітий усмішками пацієнтів, розумінням рідних та близьких», - сказав Олександр Гаврилюк.

За  сумлінну  і плідну працю,  високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди  професійного свята - Дня медичного працівника грамотами Тульчинської районної військової адміністрації нагороджено:

  • Очеретну Світлану Василівну – завідувача Тульчинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини;
  • Кравченко Анну Василівну – лікаря-педіатра педіатричного відділення КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради;
  • Петрунько Людмилу Миколаївну – сестру медичну палатну травматологічного відділення КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради;
  • Швець Людмилу Олександрівну - фельдшера-лаборанта клініко-діагностичної лабораторії  КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради;
  • Безбах Інну Володимирівну – сестру медичну (палати новонароджених дітей) пологового відділення  КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради;
  • Цвігун Наталію Миколаївну – лаборанта відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь