ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Історія успіху військового Олега Рудюка, який став переможцем конкурсів грантової підтримки та започаткував власний бізнес

Дата: 01.08.2023 08:43
Кількість переглядів: 53

Справа свого нового життя тих, хто вчора був на полі бою.

Завдяки державним програмам з підтримки ветеранського бізнесу, формуванню та реалізації відповідної цільової політики Мінветеранів, зокрема започаткуванню різноманітних проєктів грантової підтримки та консалтингу, в колишніх Захисників та Захисниць з’являється дедалі більше інструментів як для працевлаштування, так і розвитку власної справи після завершення військової кар’єри. Цьому сприятиме також розвиток інституту помічника ветерана та широке відкриття у навчальних закладах Центрів ветеранського розвитку.

Олег Рудюк – засновник автомайстерні у Вінниці. До того, як відкрити ветеранське підприємство, він тривалий час служив в лавах ЗСУ, брав участь у бойових діях. Він переконаний, що лідерські навички сержантів і офіцерів, виконавські скіли рядового складу після війни можуть цілком згодитися у цивільному житті, конвертуватися у подальший бізнесовий чи професійний досвід колишніх воїнів. Не всі це знають, тому їм потрібно пояснити механіку такого перевтілення, зокрема і під час діяльності помічників ветеранів та курсів перекваліфікації тих, хто повертається з фронту чи служби.

Він поділився власною моделлю розвитку ветеранського розвитку а також надав цінні практичні поради побратимам, й усім тим, хто наважиться і спробує повторити його досвід, але вже як втілення добре продуманої власної бізнес-стратегії.

Олег Рудюк став переможцем трьох конкурсів грантової підтримки для бізнес-початківців – безповоротної допомоги. Нині формує заявку на наступну конкурсну програму з підтримки ветеранського бізнесу від Українського ветеранського фонду Мінветеранів. Сподівається на перемогу й на те, що це допоможе масштабувати бізнес.

Джерело - видання "Новинарня" https://is.gd/tUE6wM

Автор: Геннадій Карпюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь