ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державна нагорода з рук Президента України

Дата: 01.08.2023 10:09
Кількість переглядів: 60

Днями, перебуваючи з робочим візитом на Миколаївщині, Президент України Володимир Зеленський завітав до  хірургічного відділення лікарні де поспілкувався з дітьми, які лікуються після мінно-вибухових травм, яких вони зазнали під час обстрілів регіону.

Глава держави подякував медикам за їх роботу, за повернення до життя дітей та привітав з професійним святом - Днем медичного працівника та нагородив відзнаками.

Серед числа нагороджених був і наш земляк.

За вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм, відповідно до Указу Президента України від 25 липня 2023 року № 446/2023 нагороджено  орденом “За мужність” ІІІ ступеня – Рузяка Руслана Валерійовича — підполковника медичної служби.

Руслан Валерійович народився в смт.Крижопіль Тульчинського району, закінчив Крижопільську СЗШ №1, здобув медичну освіту. Обіймає посаду начальника відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Миколаївського військового госпіталю.

Тульчинська районна військова адміністрація вітає Руслана Валерійовича з отриманням державної відзнаки, яку він отримав особисто з рук Президента України Володимира Зеленського.

Ми пишаємось земляком та дякуємо за врятовані життя українців, бажаємо міцного здоров’я, витривалості та сил, мирного неба та Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь