ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання  Тульчинського району Щодо придбання  мобільних дизельних насосних станцій.

Дата: 01.08.2023 10:52
Кількість переглядів: 82

Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації інформує, що національне машинобудівне підприємство України ТОВ МАШЗАВОД «ТЕХНІКА» серійно та згідно ТУ виготовляє сертифіковані мобільні дизельні насосні станції типу СНВ з високим ступенем локалізації, що можуть використовуватись для аварійного відкачування великих об’ємів рідин, або подачі питної води в населені пункти, поливу та зрошування сільськогосподарських земель та лісових угідь.

Вся продукція даного підприємства включена до переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів.

Станції успішно використовуються підрозділами ДСНС під час паводків, пожеж та інших надзвичайних обставин.

Дані станції виконують поставлені завдання в умовах відсутності електроенергії, що робить можливим їх застосування при пошкоджених електромережах чи в польових умовах.

Декілька станцій, якщо їх розмістити через 3-5 км, зможуть забезпечити подачу води на 20 і більше кілометрів в залежності від поставленого завдання.

ТОВ МАШЗАВОД «ТЕХНІКА» гарантує якнайшвидші терміни виробництва необхідної продукції під технічні потреби замовника і запрошує до співробітництва.

З більш детальною інформацією про підприємство та його виробничі потужності можна ознайомитися на офіційному веб-сайті підприємства:

https://mz-tehnika.com.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь