ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

... Найкращі з кращих падають від куль...

Дата: 01.08.2023 21:33
Кількість переглядів: 162

Невимовний біль сковує душу та розриває серце. Страшна звістка сколихнула сьогодні Тульчинську громаду. У вічність відійшов Буженко Роман Анатолійовича, 08 березня 1977 року народження, житель міста Тульчин.

Роману Анатолійовичу були притаманні найкращі якості. Він був порядною та чесною людиною, мав велике та добре серце, поважав старших, був щирим другом, який завжди протягав руку та підкладав плече допомоги. Люблячий син, коханий чоловік та найкращий батько донечкам. 

Під час вторгнення російського окупанта наш Герой-захисник став на захист своєї сім’ї, родини, Батьківщини та кожного з нас. Плече в плече, разом із побратимами, як справжній воїн-оборонець, безстрашний захисник гнав окупанта з української землі.

 Буженко Роман Анатолійович був головним сержантом комендантського взводу. 31 липня 2023 року, внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Урожайне Донецької області наш земляк загинув смертю хоробрих. 

Роман Анатолійович ніколи не ховався від труднощів, мужньо приймав виклики долі, адже попереду були плани на життя, радість та гордість за здобутки дітей. Скільком мріям окупант не дав здійснитися... 

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття батькам Анатолію Олексійовичу, Тетяні Павлівні, дружині Терезі Петрівні, донькам Соломії, Єві, Ніці, брату Олексію з сім’єю. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України.

Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію боротьби українського народу.

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь