ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині профінансовано 27 програм різних сфер та галузей

Дата: 03.08.2023 16:40
Кількість переглядів: 113

На засіданні бюджетної комісії обласної Ради депутати заслухали звіти по виконанню обласних програм. Участь у засіданні взяла Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна.Фото без опису

За словами Наталі Заболотної, у першому півріччі 2023 року профінансували 27 програм різних сфер та галузей на загальну суму 1 126 379, 922 грн.

Під час засідання учасники заслухали і затвердили звіт щодо виконання Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2021-2025 роки за ІІ квартал 2023 року. На фінансування програми передбачено понад 26 млн грн. З передбачених використано 21,5 млн грн. На ці кошти було здійснено закупівлю озброєння та автозапчастин для проведення капітального ремонту транспортних засобів, одяг та харчування.

Також кошти були спрямовані на покращення умов праці, несення служби та матеріально-технічного оснащення військових та працівників правоохоронних органів. Виділені були кошти і на реалізацію заходів з протидії незаконному обігу наркотиків та зброї.

Крім цього, депутати заслухали звіт про фінансування заходів Програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2022-2025 роки за І півріччя 2023 року.

На реалізацію заходів в рамках цієї  Програми в першому півріччі  передбачено 4,5 млн грн. Використано понад 3 млн грн.

Зокрема, кошти були спрямовані на відзначення в області державних, професійних свят та пам’ятних дат. А також на проведення презентацій виданих книг та фінансову підтримку галузевих спілок та організацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь