ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжуємо роботу щодо соціальної підтримки військовослужбовців

Дата: 04.08.2023 10:22
Кількість переглядів: 73

Триває повномасштабне вторгнення російської федерації в Україні. Наші захисники обороняють рідну Батьківщину, даючи відсіч агресору. Вони є гордістю і міццю нашої країни. Тому підтримка оборонців та їх сімей є пріоритетним завданням. Адже родини військових – це ті жителі району, які мають відчувати увагу з боку органів державної влади, місцевого самоврядування та односельчан.

3 липня в Тульчинській громаді працювала координатор регіонального Офісу Уповноваженого Кабінету Міністрів України з питань безвісті зниклих осіб за особливих обставин Марія Довжик. Перед зустріччю з членами родин, Марія Довжик поспілкувалась з начальником районної військової адміністрації Олександром Гаврилюком та начальником відділу допомог ветеранам війни Вінницької обласної військової адміністрації Іриною Войтенко. Керівництво району розповіло про організацію роботи в районі з даного напрямку та підтримки родин Захисників та Захисниць.

Відповідно до ініціативи Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова членами робочої групи продовжуються зустрічі з родинами Захисників та Захисниць що непоправно втратили здоров’я захищаючи батьківщину, задля допомоги у вирішенні актуальних проблем пов’язаних із здоров’ям або соціальною сферою.

Заступники начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Володимир Скалій, спільно з начальником відділу допомог ветеранам війни Вінницької обласної військової адміністрації Іриною Войтенко вчора працювали в Городківській громаді.

Посадовці опрацювали дванадцять звернень військовослужбовців та їх родин у громаді. В ході зустрічі кожне звернення було опрацьоване окремо, оперативно взято в роботу та на особливий контроль.

Загалом, в ході реалізації даної Програми вже охоплено 36 комісованих військовослужбовців, яким надається комплексна допомога. Робота на теренах району продовжується, маємо почути та допомогти кожній та кожному захиснику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь