ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині погасили марку «Винищувачі зла», присвячену літакам F-16

Дата: 04.08.2023 16:23
Кількість переглядів: 103

4 серпня на Вінниччині, як і по всій Україні, відбулась процедура спецпогашення та введення в обіг поштової марки «Винищувачі зла». Марка присвячена бойовим літакам-винищувачам F-16.Фото без опису

Весь поштовий блок приурочено до Дня Повітряних сил ЗСУ.

Процедуру спецпогашення провів Начальник ОВА Сергій Борзов спільно з генерал-майором, заступником Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України Валентином Листопадом та керівником Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» Володимиром Шаловінським.

 «Марка «Винищувачі зла»  обов’язково стане провісником хороших новин! Вінниччина - столиця Повітряних Сил. Всі сподіваються і очікують на "винищувачів зла". Щоб переломити хід цієї війни, вийти переможцями та забезпечити мир у Європі, F-16 нам потрібні якнайшвидше. – підкреслив Сергій Борзов. - Наші пілоти без сумніву -  одні з найкращих у світі, адже мають потужний бойовий досвід! Вони чекають підтримки від держав-партнерів. Це буде великий крок для нашої Перемоги!»

Генерал-майор, заступник Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України Валентин Листопад зазначив, що вже цього року наші льотчики починають навчання на літаках F-16.

 «Наступного року ці літаки будуть у нас. Але навіть зараз ми продовжуємо ефективно знищувати ворога за допомогою озброєння, яке отримуємо від партнерів. Перемога буде за нами». - запевнив Валентин Листопад.

В свою чергу, керівник Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» Володимир Шаловінський зауважив, що українські пілоти давно довели світу, що вміють ефективно боротися навіть на тих літаках, що маємо сьогодні.

«Сподіваємося, що отримаємо й винищувачі F-16. Вони допоможуть нашим Збройним Силам України під час наступу». – додав Володимир Шаловінський.

На малюнку марки зображено як українська армія нищить московський кремль – символ «Імперії зла», подрібнюючи його на тертці, отвори якої зроблено у формі літаків F-16.

А на конверті - обриси лицаря-штурмовика в шоломі у вигляді українського тризуба. Він уособлює благородність, силу та честь українського воїнства, яке боронить рідну землю.

Автор нового поштового випуску – український художник, графік та ілюстратор Максим Паленко.

Тираж становить 600 000 примірників.

Прикметно, що марка «Винищувачі зла» - благодійна. 16 гривень від продажу кожної марки підуть на дрони, які допомагатимуть нашим літакам та ЗСУ знищувати ворога.

Відтепер поштовий випуск «Винищувачі зла» можна придбати у відділеннях Укрпошти по всій країні, офіційному онлайн-магазині, на маркетплейсах eBay та Amazon.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь