ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь у 45 сесії 8 скликання Вапнярської селищної ради

Дата: 09.08.2023 12:25
Кількість переглядів: 120

Тривають чергові та позачергові сесії у територіальних громадах району. Сьогодні, 09 серпня 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк взяв участь у 45 сесії 8 скликання Вапнярської селищної ради.

Депутати опрацювали питання внесення змін до рішення 35 сесії 8 скликання від 20.12.22 р. «Про бюджет Вапнярської територіальної громади на 2023 рік», затвердили Програму запобігання та реагування на надзвичайні ситуації  (події) техногенного та природного характеру на території Вапнярської територіальної громади  Тульчинського району на 2023-2023 роки та про присвоєння чергового рангу.

 Також присутніми розглянуто земельні питання: Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки, що надається в оренду для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку; Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вапнярській селищній раді, під земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування, за рахунок земель комунальної власності; Про внесення змін до договорів оренди.

З  метою якісної та вчасної підготовки до осінньо-зимового опалювального сезону в умовах воєнного сьогодення депутатами було опрацьовано питання «Про надання згоди на підписання договорів про заміну сторони в зобов’язанні  за договорами на користування складовими Єдиної газотранспортної системи України (між власниками та газотранспортними або газорозподільними підприємствами)».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь