ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Двоє лікарів з Вінниччини отримали «Орден Святого Пантелеймона»

Дата: 10.08.2023 14:06
Кількість переглядів: 132

Про це повідомили у Департаменті охорони здоров’я та реабілітації ОВА.

Нагородження відбулося 9 серпня у Києві. «Медичні Оскари» отримували цього року в одній номінації - «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором». Вона була для військових та цивільних медиків.

«Орден Святого Пантелеймона» отримали Катерина Гріжимальська та Євгеній Антонюк.

Під час урочистої церемонії голова Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Василь Князевич зазначив, що у сьогоднішніх умовах – це визнання тих, хто рятує життя українців як на передовій, так і у глибокому тилу.

«Почесну подяку» отримала заступниця директорки обласного департаменту охорони здоров'я та реабілітації, голова Регіональної ради Тетяна Бондаренко.

«Цього року Вінниччина представила дійсно потужних номінантів.  Катерина окрім лікарської та наукової діяльності, активно займається волонтерством. А Євгеній рятує життя наших захисників.  Дякуємо організаторам і особисто Василю Князевичу, за титанічну роботу, яка була зроблена у цьому році. Ви змогли зібрати нас всіх у такий важкий час, зарядити нас позитивною енергією і надихнути на подальшу продуктивну роботу. Працюємо далі, всі разом до Перемоги», - відзначила Голова регіональної ради Тетяна Бондаренко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь