ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримуємо благодійну акцію Вінницької ОАФ для ЗСУ

Дата: 15.08.2023 15:54
Кількість переглядів: 100

На Вінниччині продовжується благодійна акція на підтримку українських військових, яка була започаткована у 2022 році за ініціативи обласної асоціації футболу.

Футбольна спільнота опікується Центром реабілітації військовослужбовців в рамках благодійного проєкту, спрямованого на допомогу поранених бійцям Збройних Сил України.

 «За цей час Асоціація акумулювала та доправила до реабілітаційної установи продовольство, ліки, спецзасоби та продовжує акцію по сьогодні», - зазначив Голова Вінницької ОАФ Ірек Гатауллін.

Коло учасників благодійної акції зростає і в першу чергу – це представники районних асоціацій футболу, спортсмени, меценати регіону, які активно підтримують українську армію.

Тульчинської районної асоціації футболу (голова Сергій Чепернатий) активно долучилась до благодійного проекту та під патронатом начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, зібрала та передала понад тонну продовольчої допомоги та необхідні медичні препарати Центру реабілітації військовослужбовців.

Відвідавши заклад, посадовці спільно із спортсменами, меценатами подякували військовослужбовцям за захист Батьківщини, виказали психологічну підтримку бійцям та домовились про наступну зустріч незабаром.

Пишаємось кожним, хто долучися до благодійної акції та щиро вам вдячні: Богдану Бабінцю, Івану Булату, Віталію Поліщуку, Олександру Горенюку, Віталію Августу, Олександру Базп’ятчуку, Олександру Маслію, Володимиру Федорову, Владиславу Чепернатому, Наталії Справник, Андрію Мельнику.

Запрошуємо усіх небайдужих підтримувати наших доблесних захисників, адже акція безстрокова!

Разом до Перемоги!

Слава України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь