ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині розпочав роботу четвертий «Дія.Центр»

Дата: 15.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 76

Сьогодні у Жмеринській громаді відбулося відкриття «Дія.Центру». Такий статус отримав Жмеринський ЦНАП, який  працює в регіоні з 2014 року та є одним із найкращих в області.Фото без опису

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, у офіційному відкритті взяв участь його заступник Андрій Кавунець. Також до заходу долучилася народний депутат України Ірина Борзова.

Заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець підкреслив, що останнім часом попит на адміністративні послуги громадах суттєво зріс.

«В минулому році Жмеринка прийняла досить велику кількість переселенців. Багато з людей, що переїхали потребували адмінпослуг. До прикладу, відновлення документів чи отримання статусу ВПО. У зв’язку з цим кількість надання адмінпослуг в ЦНАПі збільшилося в півтора рази», - зазначив посадовець. – Отримання статусу «Дія.Центру» означає, що тепер він повністю відповідає єдиним вимогам стандартів якості – зручно, швидко, просто та людяно. Мешканці громади зможуть отримати весь комплекс необхідних адміністративних послуг в комфортних умовах для кожного».

Наразі у Дія.Центрі надають понад 481 вид адміністративних послуг. Зокрема, здійснюється оформлення та видача паспорта громадянина України, паспорта для виїзду за кордон, оформлення та видача посвідчення водія, реєстрації транспортних засобів та ін.

Заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець та народний депутат України Ірина Борзова оглянули приміщення Дія. Центру. Протягом 2021-2022 року в приміщенні ЦНАП були створені всі належні умови, які передбачені для набуття статусу «Дія.Центру». Зокрема, забезпечено безбар’єрний доступ для маломобільних груп населення, розміщено відповідні інформаційні таблички шрифтом Брайля для людей із порушенням зору, облаштовано санітарну кімнату для осіб з інвалідністю. Крім цього, створено комфортну зону очікування та інформаційний пункт підприємця, облаштовано робоче місце для відвідувачів, а для дітей – ігровий куточок.

Під час візиту до Центру Андрій Кавунець повідомив, обласна військова адміністрація у межах співпраці з Міжнародною організацією з міграції передасть новоствореному «Дія.Центр» у Жмеринській громаді потужний генератор на 24 кВт.

«Це дозволить забезпечити безперебійну роботу Центру в будь-яких умовах. Ми розуміємо, що загроза продовження атак рф на об’єкти енергетичної інфраструктури все ще існує. Втім, це не має перешкоджати нашим громадянам отримувати необхідні адміністративні послуги в громадах. Працюємо далі!» - резюмував Андрій Кавунець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь